L’BIOTICA – Лепенки за длабоко чистење на порите на носот со екстракт од чајно дрво

280 ден

  • Ги отстрануваат досадните, тешко отстранливи митесери и нечистотии на носот
  • Лесно ги чистат и затвараат порите
  • Ги отстрануваат црните точки и нечистотии
  • Го регулираат себумот
  • Кожата е видливо исчистена, а порите помалку видливи
Количина: 3 парчиња