Шампон за сјајна коса со коприва

790 ден

  • Со благи пенливи средства за целото семејство и сите типови коса
  • Дава природен сјај
  • Нежна нега и ја зајакнува косата
  • Обезбедува волумен и свежина
  • Погоден за секојдневна употреба
  • НОВО – амбалажа направена од рециклирана пластика
Количина: 250 ml