Шампон за волумен – мед и пиво

790 ден

  • Значително го зголемува волуменот на косата
  • Jа прави еластична косата
  • Ја зајакнува структурата на слабата и кршлива коса
  • Косата ја прави сјајна
  • НОВО – амбалажа направена од рециклирана пластика
Количина: 250 ml