Кондиционер со органски волчји трн за регенерација и нега на оштетена коса

750 ден

  • Интензивно ја хидрира сувата коса
  • Ја измазнува структурата на косата
  • Го олеснува чешлањето
  • Го спречува оштетувањето на косата
Количина: 200 ml