Органско масло од сладок бадем

Original price was: 820 ден.Current price is: 410 ден.

  • Благопријатно, хранливо и смирувачко масло
  • За секаков вид на кожа, дури и за најосетлива, како и за детска кожа
Количина: 100 ml