Сапун за прочистување на лице

350 ден

ЧАО ЧАО НЕЧИСТОТИИ!

  • Совршен за комбинирана и масна кожа
  • Ја чисти кожата, антибактериски и врши регулација на себумот
  • Ја ребалансираат кожната микробиота
  • Детоксикација и убаво чувство на свежина
Количина: 70 gr