Коензим Q10

750 ден

ХИДРАТАЦИЈА + ЗАШТИТА + ПРОТИВ СТАРЕЕЊЕ

  • Чисто активен производ за борба против слободните радикали и за обновување на липидната бариера
  • Со антиоксидативно дејство кое се спротивставува на формирањето на слободните радикали, која е една од причините за предвремено стареење
  • Ја обновува липидната бариера и го зачувува функционирањето на клеточните мембрани извршувајќи заштитно дејство
  • Коензимот Q10 е активна состојка која го намалува процесот на стареење, енергизира и ревитализара
  • За помлад изглед на вашата кожа
Количина: 30 ml

Нема на залиха