Warning: Constant FORCE_SSL_ADMIN already defined in /home/fnpypkwz/public_html/logona.mk/wp-config.php on line 87
Хијалуронска киселина

Хијалуронска киселина

830 ден

ПРОТИВ СТАРЕЕЊЕ („ANTI-AGING“) + ХИДРАТАЦИЈА + ЛИФТИНГ

  • Хијалуронска киселина од РАСТИТЕЛНО потекло со високи перформанси бидејќи се состои од различни молекуларни тежини измешани заедно
  • Против брчки, со моментален и долготраен лифтинг ефект
  • Не е фотосензибилна, па затоа може да се користи во текот на денот и во топлите летни денови
Количина: 30 ml

Нема на залиха