Заштитна 24 часовна хидратантна крема со масло од органска инка инчи и пробиотици

950 ден

  • Обезбедува интензивна хидратација
  • Ја доведува флората на кожата во природна рамнотежа
  • Го зајакнува природниот заштитен слој на кожата
  • Спречува иритација и сушење на кожата
  • Со нежен, чисто природен мирис
Количина: 50 ml