Заштитна крема за спиење со органска инка инчи и пробиотици

950 ден

  • Интензивна хидратација и регенерација преку ноќ
  • Ја зголемува природната заштитна бариера на кожата
  • Ја обновува природната рамнотежа на флората на кожата
  • Ја зголемува содржината на влага на кожата
  • Го стимулира природното обновување на клетките
Количина: 50 ml

Нема на залиха