Фиторетинол

Original price was: 750 ден.Current price is: 525 ден.

ПРОТИВ СТАРЕЕЊЕ („ANTI-AGING“) + РЕГЕНЕРАТИВНО + ЛИФТИНГ ДЕЈСТВО

  • Активно дејствува против стареење, со стимулирање на обновата на клетките и синтезата на колаген
  • Спречува појава на експресијални линии на кожата
  • Ги регенерира клетките и дава моќен лифтинг ефект на кожата
Количина: 30 ml