Органски хидролат од гераниум во спреј

420 ден

СМИРУВА + РЕГЕНЕРАЦИЈА

  • Скапоцена цветна вода богата со активни состојки
  • Има изразени смирувачки, антисептички и освежувачки карактеристики
  • Помага да се смират иритациите на кожата и дава чувство на длабока свежина
  • Совршен за давање сјај на уморната кожа
  • Свежина и виталност
Количина: 100 ml

Нема на залиха