Органско кокосово масло со тиаре цветови

620 ден

  • Лесно ја раствора и отстранува шминката од лицето и очите
  • Со голема хранлива и омекнувачка моќ
  • Дава еластичност и ја тонира дехидрираната кожа
  • Одличен сојузник за сува и кршлива коса
  • Помага во нега и обнова на косата, од коренот до врвовите
  • Ја штити косата од оштетување од сонце
Количина: 150 ml