Колаген од раститено потекло

750 ден

ПРОТИВ СТАРЕЕЊЕ („ANTI-AGING“) + ПОПОЛНУВАЧКО + ЗАТЕГНУВАЧКО ДЕЈСТВО

  • Чисто обновувачко и регенеративно активно дејство, инстант лифтинг и долготраен ефект
  • Oбезбедува протеини и ја потпомага кожата, хидрирајќи ја и заштитувајќи ја од надворешни влијанија
Количина: 30 ml

Нема на залиха