Органски ши-путер

550 ден

  • 100% чист ладно цеден ши-путер со хранлив и смирувачки ефект
  • Ја заштитува кожата од неповолните временски услови
  • Помага да се залечат малите рани и иритациите
  • Без мирис
Количина: 50 ml