Смирувачки и хидратанден лосион за скалп

820 ден

  • Ја зајакнува природната микробиота на кожата и нејзината заедница на добри бактерии
  • Го враќа балансот на чувствителната кожа и ја подобрува нејзината отпорност од нови надворешни надразнувачи
  • Помага во обновување на целокупноста на кожата и зајакнување на косата
  • Со релаксирачко, навлажнувачко и смирувачко дејство

ИДЕАЛЕН ЗА:
– ребалансирање на природната микробиота,
смирување, навлажнување и негување на кожата,
зајакнување на косата, намалување на чешањето и лупењето, или
– во случај на сув првут.

Количина: 5mlx10

Нема на залиха