BIOVAX – Тоник за скалп со пробиотик

620 ден

  • Помага во спречување на сув и масен првут
  • Помага во спречување на чешање на скалпот
  • Обезбедува оптимална бактериска микрофлора на скалпот
  • Ја намалува иритацијата и чешањето на скалпот
  • Косата станува хидрирана и мека
  • Со pH вредност корисна за косата и скалпот
  • Косата е подигната кај коренот
Количина: 100 ml