BIOVAX-Трихолошки шампон против опаѓање на косата

690 ден

  • Против опаѓање и нега на тенка и слаба коса
  • За проретчена коса, периодично и хронично опаѓање на косата, ослабен скалп, опаѓање на косата по КОВИД
  • Со биомиметички пептиди кои го спречуваат прекумерното опаѓање на косата и го стимулира нејзиниот раст
  • Косата расте побрзо и опаѓањето на косата е ограничено
  • Со ревитализирачки биотин и аргинин заедно со комплексот за оксигенација се комбинација од активни состојки кои ја стимулираат микроциркулацијата во коренот на косата
Количина: 200 ml