AA Help – Смирувачки 2во1 S.O.S крем гел за туширање и капење

490 ден

За екстремно сува, иритирана и чувствителна кожа

Ги смирува иритациите, ја штити кожата од сушење, ја храни и регенерира

Обезбедува долготрајна хидратација и еластичност на кожата

Ја зајакнува хидролипидната бариера на епидермисот

Со „CERAMID NP“ и „PROTECT -3 SYSTEM

Количина: 400 ml