SANTE-Регенератор екстра сензитив со органско алое и бисаболол

350 ден

 

    • Особено блага формула за чувствителна кожа на главата
    • Ја штити косата од сушење и ја подобрува чешланоста
    • Со чисто природен, нежен мирис
    • Интензивно ја навлажнува косата

Количина: 150 ml

Нема на залиха