SANTE-Крема за раце против стареење („anti-aging“) со органска маргаритка и Q10

250 ден

  • Со природна, ефективна формула за негување
  • Брзо се апсорбира, без да ја прави кожата масна
  • „Аnti-aging“ формулата за помладешки раце ги спречува првите знаци на стареење на кожата
  • Со чисто природен, благ мирис
Количина: 75 ml