SANTE-Глина 5 во 1 за чистење и маска со органски грејпфрут и “Evermat TM”

595 ден

  • За порамномерен тен
  • Чисти длабоко во порите
  • Интензивно ги разјаснува и исчистува порите
  • Матира без сушење
  • Ја хидрира кожата
Количина: 100 ml