Warning: Constant FORCE_SSL_ADMIN already defined in /home/fnpypkwz/public_html/logona.mk/wp-config.php on line 87
SANTE-Хидрирантна матирачка крема со органски грејпфрут и "Evermat TM"

SANTE-Хидрирантна матирачка крема со органски грејпфрут и “Evermat TM”

790 ден

  • Долготрајно ја матира кожата без да ја суши
  • Обезбедува интензивна хидратација
  • Ги прочистува порите и го намалува производството на себум
  • За порамномерен тен
  • Штити од надворешни влијанија и ја зачувува природната рамнотежа на кожата
Количина: 50 ml