SANTE-Шампон за волумен со органски гоџи и безбојна кана

380 ден

 

  • На косата и дава живост, бујност и волумен
  • Со блага природно ефикасна формула за чистење
  • На косата и дава нова структура и држење
  • Со чисто природен, овошен свеж мирис
  • Дерматолошки тестиран
Количина: 250 ml