BIOVAX – Регенератор за коса со течен кератин за волумен

590 ден

  • Ја регенерира слабата коса и ја прави помазна
  • Мазна и жива коса
  • Појака и регенерирана коса
  • Заштита од високи температури
Количина: 200 ml

Нема на залиха