Шампон со органски волчји трн за обновување и нега на оштетена коса

695 ден

  • Jа храни и регенерира структурата на оштетната коса
  • Ја регенерира и измазнува оштетената коса
  • Посебно е наменет за превенција од оштетување на косата
  • НОВО – амбалажа направена од рециклирана пластика
Количина: 250 ml
Шифра: 30041 Категории: ,