Енергетски шампон против опаѓање и нега на тенка и слаба коса

790 ден

  • За тенка и слаба коса
  • Поттикнува микроциркулација и раст на косата
  • Го намалува опаѓањето на косата
  • Го зајакнува коренот на косата
  • Дава мазност (свиленкаст изглед) и поголем волумен
  • Со редовна употреба го подобрува растот на косата
  • Погоден за секојдневна употреба
  • НОВО – амбалажа направена од рециклирана пластика
Количина: 250 ml