„WOW“ Серум за зајакнување на трепките и веѓите

670 ден

  • Зајакнување и хидриратација на трепките и веѓите, правејќи ги поздрави, посилни и поиздржливи!
  • Хранење и регенерација давајќи сила и виталност
  • Вашите трепки и веѓи ќе бидат подготвени за вистински „WOW“ ефект
Количина: 10 ml

Нема на залиха