Пилинг „AHA“

Original price was: 860 ден.Current price is: 430 ден.

ЕКСФОЛИРАЊЕ + РЕГЕНЕРИРАЊЕ + ИЗМАЗНУВАЊЕ

  • Месечен третман за длабинско чистење и регенерација со висока подносливост на кожата
  • Ги минимизира знаците на стареење, несовршеностите и заморот на кожата
  • Погоден е за сите типови на кожа, дури и за најчувствителните
  • Нежно ја ексфолира кожата -> порамномерна, блескава и помазна кожа
  • Го заштитува колагенот -> поцврста кожа
  • Ги стимулира фибробластите да произведуваат нови фибрили -> помлада и порелаксирана кожа
  • Со pH вредност помеѓу 3-4
  • Без ефект на фототоксичност и не е фотосензитивен
  • Дерматолошки тестиран на чувствителна кожа
Количина: 30 ml