Лосион за бебиња и деца

790 ден


Производот поседува ECOCERT сертификат за ПРИРОДНА и ОРГАНСКА козметика.

Состојки од природно потекло.

  • Без синтетички бои, мириси и конзерванси
  • Без PEG, SLS и парабени
  • Без парафин, силикон и други нафтени деривати
  • Без алкохол
  • „Vegan”
  • Без тестирање на животни и без ГМО.
Количина: 200 ml