PUR Хидрантна смирувачка крема со пробиотици

1.270 ден

  • Ја зајакнува отпорноста на кожата
  • Смирува и заштитува
  • Интензивно ја хидрира чувствителната кожа
  • Со пробиотици од природно потекло
  • Јa намалува иритацијата кожата
  • Го поттикнува сопствениот микробиом на телото
  • Ја штити кожата од иритирачки и алергиски влијанија на животната средина
  • Чисто природна, „vegan“ и без парфем
  • Дерматолошки тестиранa
Количина: 50 ml