SANTE-Итензивна репарирачка крема за раце

250 ден

  • Ефикасна формула со 6 вредни масла која обезбедува кадифено-мека нега на значително оштетена кожа на рацете
  • Интензивна хранлива нега за значително суви раце
  • Ја зајакнува липидната бариера на кожата
  • Трајно ја подобрува заштитната функција и еластичноста на кожата
  • Со органски ши-путер
  • Без глутен
  • За меки раце
Количина: 75 ml