L’BIOTICA – Колагенски лепенки за под очи со златни честички за осветлување

196 ден

  • Jа осветлуваат кожата под очите, правејќи го изгледот свеж и сјаен
  • Значително ги елиминира знаците на замор
  • Ја подобруваат цврстината на кожата
Количина: 3 пара