L’BIOTICA – Колагенски лепенки за намалување на темните подочници и отокот под очите

280 ден

  • Ги намалуваат темните подочници и отокот под очите
  • Значително ги елиминира знаците на замор
  • Oсветлување на уморната кожа
  • Интензивно зацврстување на кожата
Количина: 3 пара