Детски гел за заби со органско нане

230 ден

  • Од 0-6 години
  • Особено нежен гел за чистење на сензитивни млечни заби
  • Со природен силика гел
  • Со природна арома од органско нане
  • Без флуор
  • Без синтетички бои, мириси и конзерванси
  • Без глутен и без микропластика
Количина: 50 ml