Детски гел за заби со јагода

230 ден

  • Од 0-6 години
  • Особено нежен гел за чистење на сензитивни млечни заби
  • Со природен силика гел
  • Со природен органски екстракт од јагода
  • Без флуор
  • Без синтетички бои, мириси и конзерванси
  • Без глутен и без микропластика
Количина: 50 ml