Шампон за обновување и сјај на коса со органски арган

790 ден

  • За кршлива и оштетена коса
  • Ја зајакнува структурата на косата
  • Ја обновува оштетената коса и косата станува природно сјајна
  • НОВО – амбалажа направена од рециклирана пластика
Количина: 250 ml