Паста за заби со минерали

295 ден

  • Нежно и темелно чистење со минерални абразиви
  • Благ, свеж вкус
  • Со екстракти од алги богати со минерали
  • Без синтетички бои, мириси и конзерванси
  • Без глутен и без микропластика
Количина: 75 ml