LOGONA - Сертифицирана природна и органска германска козметика

Пионер на природна органска козметика – LOGONA лидер во иновации
Како пионери во природната органска козметика, LOGONA длабоко верувава на нежната моќ на растенијата повеќе од 40 години. Постојаното истражување, развојот и унапредувањето доведоа до развој на строго контролирани природни органски козметички производи кои го негуваат секој маж и жена, како и целото семејство, од глава до пети. 

LOGONA - Сертифицирана природна и органска германска козметика

Swiss EnergyПовеќе

Швајцарско ПРОИЗВОДСТВО – Швајцарски КВАЛИТЕТ – Швајцарска  ЕНЕРГИЈА

LA SAPONARIAПовеќе

Природна и ОРГАНСКА козметика за вашата 100% свесна нега на кожата. Козметика која има приказна за раскажување, направена од прекрасни состојки, одржливи проекти и луѓе кои заедно сонуваат за подобро утре.

ЛИЦЕ
ТЕЛО
КОСА
ЗАШТИТА ОД СОНЦЕ

ECO-COSMETICSПовеќе

OCEANIC - серии на производиПовеќе

препорачани производи

корисни информации

ПРОИЗВОДИ НА ПОПУСТ