Бустер тоник за пилинг за зголемување на сјајот-[AHA]+амино киселини+органско алое

750 ден

  • Со [AHA-алфа хидрокси киселини]+амино киселини+органско алое
  • Го изедначува тенот
  • Веднаш го прави тенот да изгледа жив, свеж и сјаен
  • Нежно ги отстранува мртвите клетки на кожата
  • Интензивна хидратантна нега брза и лесна за употреба
  • Веганска формула и целосно природни мириси
Количина: 125 ml