L’BIOTICA – СПФ 50-Фотопротективна дневна крема мулти дермо третман

1.150 ден

Ефикасност потврдена со истражување:

  • 100%* ЗАШТИТАТА НА КОЖАТА ОД ОБЕЗБОЈУВАЊЕ И ФОТОСТАРЕЊЕ
  • 100%* НАМАЛУВАЊЕ НА БРЧКИ
  • 97%** од испитаниците потврдуваат ИЗМАЗНУВАЊЕ И ЗАЈАКНУВАЊЕ НА КОЖАТА
  • 90%** од испитаниците потврдуваат дека ПРОИЗВОДОТ Е ИДЕАЛНА БАЗА ЗА ШМИНКА

*Тестови извршени под надзор на дерматолог по 4 недели редовна употреба на кремот
**Студии за примена на 30 жени спроведени под надзор на дерматолог по 4 недели редовна употреба на кремот

Количина: 35 ml