L’BIOTICA – СПФ 30 – Дневна мезо хранлива и затегнувачка крема

1.050 ден

  • Хијалуронската киселина во 4 форми обезбедува мазност и долготрајна хидратација на кожата, штити од дехидрација
  • Скваланот ги поддржува заштитните функции на епидермисот
  • „SPF 30“ обезбедува висока заштита од „UVA“, „UVB“ и „IR“ зрачење
  • Витаминот Е ја штити кожата од слободните радикали
  • Церамидите интензивно ја хидрираат и ги зајакнуваат заштитните функции на кожата
  • Фитоколагенот обезбедува непосреден ефект на лифтинг
Количина: 35 ml