OCEANIC – Екстра силен мелем за загревање

290 ден

  • Екстрасилен и ефикасен препарат без мирис со ефект на загревање
  • Се препорачува за физички активни луѓе изложени на преоптоварување на мускулите и зглобовите
  • Ја враќа удобноста и релаксира, ослободувајќи го чувството на напнатост и преоптоварување
  • Со „HotFlux® system“ кој ја стимулира микроциркулацијата и совршено ја загрева кожата
  • Со Алантоин и Д-пантенол кои ги смируваат иритациите
Количина: 40 gr