OCEANIC – Силиконски гел за лузни и стрии, хипоалергичен

580 ден

  • Наменет за трауматски лузни, лузни од акни, изгореници, по хирургија, стрии
  • Ги измазнува лузните
  • Го намалува црвенилото и иритациите
  • Ги намалува стриите
  • Ја хидрира кожата
Количина: 30 gr