LONG4NAILS – База-зацврстувач за нокти

450 ден

  • Професионална формула за ослабени, кршливи и расцепкани нокти
  • Ја стимулира синтезата на кератин, кој со обновување на плочата на ноктите ги пополнува дефектите и нерамномерноста
  • Ноктите стануваат погусти и поцврсти, а во исто време заштитени од оштетување и кршење
  • Спречува промена на бојата и ја осветлува плочата, давајќи и здрав изглед и природен сјај
Количина: 10 ml