ECLAT – Крема за подмладување и обликување со слуз од полжав

750 ден

  • Mултикрема за подмладување и обликување со слуз од полжав наменета за сите типови кожа
  • Повеќенасочно обновување, видливо подмладување и подобрување на цврстината
  • Брза и ефикасна регенерација
  • Измазнување и подобрување на овалот на лицето
  • Стимулирање на производството на колаген и еластин
Количина: 50 ml

Нема на залиха