AA SENSITIVE SKIN – Крема С.О.С. за смирување и регенерација на чувствителна, сува, иритирана и склона кон алергија кожа

550 ден

  • За смирување и регенерација на чувствителна, сува, иритирана и склона кон алергија кожа
  • Ефикасно ги смирува иритациите, ја хидрира и ја поддржува реконструкцијата на хидролипидната бариера
  • Ја храни, ја зголемува еластичноста на кожата и обезбедува зајакнување и заштита од надворешни фактори
  • Особено се препорачува после козметички третмани
  • Дерматолошки е тестирана на лица со алергиски кожни заболувања
  • Не содржи вештачки бои
  • pH неутрална за кожата
  • Со хипоалергенски мирисен состав
Количина: 50 ml