АА – Освежителен стик дезодоранс, ОРГАНСКА ГРАДИНА

360 ден

  • Со енергизирачки овошен и цветен мирис обезбедува долготрајно чувство на свежина
  • 95% од состојките се со природно потекло
  • Со 0% алуминиум и етил алкохол
  • Не се лепи и не ја валка облеката
  • Дерматолошки тестиран на лица со алергиски кожни болести
Количина: 25 gr

Нема на залиха