DERMOMASK – Ноќна инфузиона регенерирачка маска со активен кислород

550 ден

  • Против стареење со засилено обновување на клетките во текот на ноќта
  • Веднаш ја истакнува природната убавина на кожата
  • Со ефект на луксузен третман во козметички салон
  • Ја стимулира митохондријалното дишење и меѓуклеточната комуникација во кожата
  • Ја прави кожата да ја врати кадифената мазност и сјај по третманот
Количина: 30 ml

Нема на залиха