Растителна боја за коса 050 – махагон кафеава

650 ден

  • Особено нежно боење на косата
  • Интензивна боја, сјај и волумен на косата
  • 100% природно потекло
  • Со хранливо масло од авокадо и растителни протеини
  • Без пероксиди, амониjак или други хемиски компоненти
Количина: 100 gr

Нема на залиха